denis-scutari

Avocat ANRP: obțineți despăgubirile corespunzătoare pentru imobilul preluat abuziv de către stat.

Scutari Law acordă asistență și reprezentare juridică în dosarele având ca obiect restituirea în natură a imobilelor preluate în mod abuziv sau, după caz, obținerea despăgubirilor (măsurilor compensatorii) în cazul în care imobilele nu mai pot fi restituite în natură.

Oferim clienților noștri o paletă întreagă de servicii juridice îndreptate spre obținerea rezultatelor scontate. Avocații specializați în despăgubiri ANRP vă acordă asistență și reprezentare juridică în vederea formulării contestațiilor împotriva deciziilor ANRP sau, după caz, pentru obligarea ANRP să soluționeze dosarele de despăgubire.

Comisia (CNCI) din cadrul ANRP are obligația de a soluționa dosarele transmise de către autorități în termen de 60 de luni (5 ani) de la data înregistrării acestora la secretariat. Dacă acest termen este depășit, aveți dreptul de a solicita în instanța de judecată obligarea Comisiei la soluționarea dosarului.

Dacă nu sunteți de acord cu valoarea despăgubirilor (punctelor compensatorii) sau, după caz, vi s-a comunicat o decizie de invalidare, aveți dreptul de a formula contestație împotriva acestor decizii.

La Scutari Law, ne-am construit reputația asumându-ne angajamentul că în activitatea noastră suntem ghidați de interesele și obiectivele clienților noștri, depunând în acest sens toate diligențele pentru obținerea unei soluții favorabile. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum putem să vă ajutăm, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0755 331 714 sau prin email la adresa denis.scutari@scutarilaw.com.

 

Paladi AnatoliePaladi Anatolie
16:24 27 Oct 23
Recomand cu cea mai mare încredere! Dl Scutari este un adevărat profesionist. Un avocat cu o atenție deosebită, meticulozitate, răbdare și încredere că scoate la capăt cu succes ceea ce a început.Un mare Mulțumesc!🙏
Marina OpreaMarina Oprea
06:55 12 Oct 23
Recomand cu încredere! Am primit explicații,ajutor și răspunsuri la toate întrebările. Denis a dat mereu dovada de profesionalism și dedicație.
Dana CarcotaDana Carcota
17:24 26 Jul 23
Recomand! Puteți apela cu încredere la serviciile Scutari Law. Au dat dovadă de profesionalism, rigurozitate și promptitudine.
Robert MindroiRobert Mindroi
05:30 29 Jun 23
Servicii de calitate si punctualitate
Gruia DumitrescuGruia Dumitrescu
05:25 31 Mar 23
Profesionalism, promptitudine, proactivitate, competență, la un preț corect!Suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută în a fi reprezentați de Scutari Law într-un proces de retrocedare împotriva Primăriei Capitalei.Mulțumim!
Cezar DumitrescuCezar Dumitrescu
02:27 31 Mar 23
Am avut o experiență excelentă cu Scutari Law și avocatul Denis Scutari. Recent, am avut nevoie de ajutorul lui pentru a câștiga un proces împotriva Primăriei Municipiului București într-o chestiune de retrocedare a unei proprietăți.Procesul a fost lung și complex, însă Denis Scutari a fost mereu profesionist și ne-a ținut mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă. A fost un partener extraordinar de încredere și a lucrat din greu pentru a ne proteja interesele.Am apreciat mult abordarea sa personalizată în reprezentarea noastră. Denis Scutari a luat timp să înțeleagă situația noastră și nevoile unice, iar soluțiile pe care le-a oferit au fost adaptate perfect la acestea.Am fost foarte mulțumiți de rezultatele obținute și de faptul că ne-am putut baza pe Scutari Law. Denis Scutari a fost foarte serios în tot timpul procesului și s-a ținut de toate promisiunile făcute, ceea ce a creat un nivel înalt de încredere și confort.Nu în ultimul rând, am fost impresionați de faptul că Scutari Law a oferit un preț corect și transparent pentru serviciile lor juridice. În general, am fost foarte mulțumiți de colaborarea noastră cu Scutari Law și recomandăm cu căldură acest cabinet de avocatură tuturor celor care au nevoie de asistență juridică de înaltă calitate.
Daniel IazinschiDaniel Iazinschi
15:08 30 Mar 23
Lucrăm împreuna cu băieții de la Scutari Law deja de 2 ani, iar tot acest timp am avut doar rezultate peste măsura așteptărilor, datorită profesionalismului acestora. Practic tot ce ține de domeniul juridic, începând de la simple consultații și terminând cu proiecte mai mari, lucram cu Scutari Law. Sunt foarte atenți la detalii, iau in considerare lucuri la care nici nu te gândești, studiază foarte bine problema înainte de a începe lucrul propriu-zis, iar datorită la toate aceste aspecte, mereu ești protejat corect, dezvolți proiecte care respecta in totalitate cadrul legal și ai siguranța ca nu ai scăpat vreun moment din cauza căruia ai putea sa dai peste probleme! Va mulțumesc frumos si cu siguranța voi lucra in continuare cu voi pe tot ce tine de partea juridică!
js_loader
Scroll to top