denis-scutari

Scutari Law este un partener de încredere în domeniul juridic specializat în asistență și reprezentare în cazurile de expropriere a imobilelor în scopuri de utilitate publică.  Avocații specializați în exproprieri vă oferă asistență juridică pe parcursul întregului proces de expropriere, inclusiv în cadrul soluționării contestațiilor privind cuantumul despăgubirilor, garantând astfel protejarea drepturilor și intereselor dumneavoastră.

Pentru noi, în cadrul exproprierii, nevoile și interesele dumneavoastră sunt pe primul loc. Avocatul nostru specializat în exproprieri vă oferă consultanță și reprezentare în toate aspectele procedurii de expropriere, asigurându-se că sunteți bine informat și că drepturile dumneavoastră sunt respectate.

Una dintre provocările majore în cazurile de expropriere este stabilirea corectă a despăgubirilor. De multe ori, despăgubirile oferite de stat nu reflectă valoarea reală a imobilului expropriat, deoarece sunt stabilite în baza grilelor notariale.  Grilele notariale prevăd criterii de evaluare care, în marea majoritate a cazurilor, nu reflectă valoarea de piață a imobilelor. În asemenea cazuri, corecta despăgubire poate fi obținută prin formularea unei contestații în instanța de judecată.

Noi înțelegem importanța obținerii unei despăgubiri juste, care să reflecte valoarea reală a bunurilor dumneavoastră. De aceea, la Scutari Law, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că despăgubirile obținute în urma soluționării contestației să reflecte valoarea corectă a imobilelor.

Avem convingerea că fiecare client merită o despăgubire echitabilă și, în plus, Legea 33/1994 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică prevede că, pe lângă despăgubiri, persoanele expropriate pot solicita repararea oricărui prejudiciu adus prin procedura de expropriere. Suntem aici pentru a vă ghida și asista în obținerea unei despăgubiri juste și pentru a vă reprezenta interesele în instanța de judecată în vederea soluționării contestației privind valoarea despăgubirilor.

La Scutari Law, ne-am construit reputația asumându-ne angajamentul că în activitatea noastră suntem ghidați de interesele și obiectivele clienților noștri, depunând în acest sens toate diligențele pentru obținerea unei soluții favorabile. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum putem să vă ajutăm, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0755 331 714 sau prin email la adresa denis.scutari@scutarilaw.com.

Scutari Law – partenerul dumneavoastră de încredere în procedurile de expropriere și contestație!

Mai multe informații cu privire la modalitatea de stabilire a despăgubirilor regăsiți aici: https://www.scutarilaw.com/contestarea-valorii-despagubirilor-in-cazul-exproprierii-pentru-utilitate-publica/

Mai multe informații cu privire la procedura de expropriere regăsiți aici:
https://www.scutarilaw.com/exproprierea-cauza-utilitate-publica-incasarea-despagubirilor/

 

Paladi AnatoliePaladi Anatolie
16:24 27 Oct 23
Recomand cu cea mai mare încredere! Dl Scutari este un adevărat profesionist. Un avocat cu o atenție deosebită, meticulozitate, răbdare și încredere că scoate la capăt cu succes ceea ce a început.Un mare Mulțumesc!🙏
Marina OpreaMarina Oprea
06:55 12 Oct 23
Recomand cu încredere! Am primit explicații,ajutor și răspunsuri la toate întrebările. Denis a dat mereu dovada de profesionalism și dedicație.
Dana CarcotaDana Carcota
17:24 26 Jul 23
Recomand! Puteți apela cu încredere la serviciile Scutari Law. Au dat dovadă de profesionalism, rigurozitate și promptitudine.
Robert MindroiRobert Mindroi
05:30 29 Jun 23
Servicii de calitate si punctualitate
Gruia DumitrescuGruia Dumitrescu
05:25 31 Mar 23
Profesionalism, promptitudine, proactivitate, competență, la un preț corect!Suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută în a fi reprezentați de Scutari Law într-un proces de retrocedare împotriva Primăriei Capitalei.Mulțumim!
Cezar DumitrescuCezar Dumitrescu
02:27 31 Mar 23
Am avut o experiență excelentă cu Scutari Law și avocatul Denis Scutari. Recent, am avut nevoie de ajutorul lui pentru a câștiga un proces împotriva Primăriei Municipiului București într-o chestiune de retrocedare a unei proprietăți.Procesul a fost lung și complex, însă Denis Scutari a fost mereu profesionist și ne-a ținut mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă. A fost un partener extraordinar de încredere și a lucrat din greu pentru a ne proteja interesele.Am apreciat mult abordarea sa personalizată în reprezentarea noastră. Denis Scutari a luat timp să înțeleagă situația noastră și nevoile unice, iar soluțiile pe care le-a oferit au fost adaptate perfect la acestea.Am fost foarte mulțumiți de rezultatele obținute și de faptul că ne-am putut baza pe Scutari Law. Denis Scutari a fost foarte serios în tot timpul procesului și s-a ținut de toate promisiunile făcute, ceea ce a creat un nivel înalt de încredere și confort.Nu în ultimul rând, am fost impresionați de faptul că Scutari Law a oferit un preț corect și transparent pentru serviciile lor juridice. În general, am fost foarte mulțumiți de colaborarea noastră cu Scutari Law și recomandăm cu căldură acest cabinet de avocatură tuturor celor care au nevoie de asistență juridică de înaltă calitate.
Daniel IazinschiDaniel Iazinschi
15:08 30 Mar 23
Lucrăm împreuna cu băieții de la Scutari Law deja de 2 ani, iar tot acest timp am avut doar rezultate peste măsura așteptărilor, datorită profesionalismului acestora. Practic tot ce ține de domeniul juridic, începând de la simple consultații și terminând cu proiecte mai mari, lucram cu Scutari Law. Sunt foarte atenți la detalii, iau in considerare lucuri la care nici nu te gândești, studiază foarte bine problema înainte de a începe lucrul propriu-zis, iar datorită la toate aceste aspecte, mereu ești protejat corect, dezvolți proiecte care respecta in totalitate cadrul legal și ai siguranța ca nu ai scăpat vreun moment din cauza căruia ai putea sa dai peste probleme! Va mulțumesc frumos si cu siguranța voi lucra in continuare cu voi pe tot ce tine de partea juridică!
js_loader
Scroll to top