CONSTRUIM UN PARTENERIAT BAZAT PE INCREDERE SI PROFESIONALISM.

Denis Scutari are o experienta complexa in domeniul litigiilor si a reprezentat cu succes clientii in instanta de judecata in cauze din domeniul dreptului comercial, dreptului muncii, proprietatii intelectuale, contenciosului administrativ, precum si in litigii generate de incalcarea clauzelor contractuale. Denis a acordat asistenta si reprezentare juridica personelor fizice, intreprinderilor mici si mijlocii, precum si companiilor multinationale si intreprinderilor mari care opereaza in diferite domenii (constructii, servicii bancare, industria apelor).

De asemenea, Denis acorda asistenta si consultanta juridica in probleme de drept comercial si drept societar. Pe parcursul carierei sale, Denis a acordat asistenta juridica clientilor in diverse tranzactii, a fost implicat in proiecte de fuziuni si achizitii si a acordat consultanta juridica cu privire la aspecte generale de drept societar.
Inainte de a infiinta Scutari Law, Denis a acumulat experienta profesionala in cadrul unor firme de avocatura, unde a fost implicat in diferite proiecte din cadrul departamentelor de litigii si corporate.

Obiectivul nostru

Scutari Law ofera servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in diferite domenii ale dreptului.

Legea poate oferi mai multe solutii la o problema, insa nu toate dintre acestea conrespund intereselor si obiectivelor clientului atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Consideram ca doar prin intelegerea corecta a domeniului de activitate si obiectivelor urmarite de client se pot identifica solutii eficiente si optime din punct de vedere financiar. Din acest motiv, in activitatea noastra, suntem ghidati de interesele si obiectivele clientilor nostri.
In cazul unor litigii, expertiza noastra si experienta acumulata in domeniile arbitrajului si litigiilor vor proteja interesele clientilor nostri si vor consolida pozitia lor in cadrul oricarei dispute legale.

Scroll to top