denis-scutari

Scutari Law este un partener de încredere în domeniul juridic specializat în asistență și reprezentare în cazurile de expropriere a imobilelor în scopuri de utilitate publică. Avocații specializați în exproprieri vă oferă asistență juridică pe parcursul întregului proces de expropriere, inclusiv în cadrul soluționării contestațiilor privind cuantumul despăgubirilor, garantând astfel protejarea drepturilor și intereselor dumneavoastră.

Marea majoritate a exproprierilor pentru cauză de utilitate publică se calculează potrivit Legii 255/2010. De regulă, despăgubirile stabilite potrivit acestei legi nu reflectă valoarea reală a imobilelor expropriate, deoarece calculul valorii despăgubirilor de expropriere se efectuează prin raportare la grilele notariale, iar nu la valoarea reală, de piață, a terenurilor expropriate.

Grilele notariale prevăd niște criterii de evaluare a imobilelor care, de cele mai multe ori, nu reflectă prețul real al terenurilor expropriate, ci prevăd niște valori minimale ale acestora. Prin urmare, pentru a beneficia de o justă despăgubire, persoanele expropriate au dreptul să formuleze o contestație împotriva hotărârii de stabilire a cuantumului despăgubirilor.

De asemenea, prin formularea contestației în instanță, expropriații pot solicita nu doar justa despăgubire de la stat, ci și repararea oricărui prejudiciu care li se cauzează prin procedura de expropriere.

Pentru noi, în cadrul exproprierii, nevoile și interesele dumneavoastră sunt pe primul loc. Avocatul nostru specializat în exproprieri vă oferă consultanță și reprezentare în toate aspectele procedurii de expropriere, asigurându-se că sunteți bine informat și că drepturile dumneavoastră sunt respectate.

Noi înțelegem importanța obținerii unei despăgubiri juste, care să reflecte valoarea reală a bunurilor dumneavoastră. De aceea, la Scutari Law, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că despăgubirile obținute în urma soluționării contestației să reflecte valoarea corectă a imobilelor.

La Scutari Law, ne-am construit reputația asumându-ne angajamentul că în activitatea noastră suntem ghidați de interesele și obiectivele clienților noștri, depunând în acest sens toate diligențele pentru obținerea unei soluții favorabile. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum putem să vă ajutăm, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0755 331 714 sau prin email la adresa denis.scutari@scutarilaw.com.

Scutari Law – partenerul dumneavoastră de încredere în procedurile de expropriere și contestație!

Mai multe informații cu privire la modalitatea de stabilire a despăgubirilor regăsiți aici: https://www.scutarilaw.com/contestarea-valorii-despagubirilor-in-cazul-exproprierii-pentru-utilitate-publica/

Mai multe informații cu privire la procedura de expropriere regăsiți aici:
https://www.scutarilaw.com/exproprierea-cauza-utilitate-publica-incasarea-despagubirilor/

Scroll to top