Domeniul Imobiliar si Concesiuni

Oferim consultanta juridica in legatura cu investitiile efectuate in domeniul imobiliar. Asistam persoane fizice si persoane juridice in timpul tranzactiilor imobiliare si asiguram o reprezentare deplina in fata autoritatilor de stat, inclusiv in fata Oficiilor de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Efectuam rapoarte de due diligence prin care verificam existenta si valabilitatea titlurilor de proprietate, existenta unor sarcini sau ipoteci care greveaza proprietatea si identificam riscurile pe care le poate implica tranzactia, spre exemplu, existenta autorizatiilor si permiselor prevazute de lege, existenta unor limite legale care ar putea afecta proprietatea (cum ar fi siturile arheologice sau restrictiile din domeniul mediului, etc.).

De asemenea, oferim consultanta juridica si asistam clientii in legatura cu inchirierea, administrarea si concesionarea proprietatilor apartinand statului.

In vederea securizarii tranzactiilor, asistam si ajutam clientii sa constituie ipoteci sau alte garantii pentru a diminua riscurile legate de executarea contractelor.

Scutari Law ofera asistenta si reprezentare juridica in litigiile imobiliare.

Sfera noastra de expertiza include, de asemenea, concesiuni de lucrari si servicii publice. Oferim asistenta juridica in timpul licitatiilor publice si in procesul de negociere a contractelor.

Scroll to top