Drept Comercial si Drept Societar. Fuziuni si Achizitii

Avem experienta semnificativa in solutionarea diverselor probleme juridice de drept comercial si societar. Oferim clientilor asistenta si consultanta juridica cu privire la infiintarea si administrarea societatilor, functionarea organelor statuare, restructurare, dizolvare si lichidare.

Scutari Law ofera asistenta si reprezentare juridica in cadrul proiectelor de fuziuni si achizitii. In acest sens, intocmim rapoarte de due-diligence privind societatea tinta, identificam riscurile aferente tranzactiei, asistam clientii in cadrul negocierilor, redactam documentele necesare pentru realizarea proiectului, oferim asistenta si consultanta juridica dupa finalizarea proiectului (obtinerea de autorizatii, restructurare, proiecte de investitii).

 

Asistenta noastra este orientata spre protejarea si conservarea intereselor clientului. In acest scop, negociem si redactam orice tip de contracte intr-un mod care sa avantajeze interesele clientului si sa diminueze riscurile in timpul executarii acestora.

Scroll to top