Litigii si Arbitraj

Oferim clientilor nostri asistenta si reprezentare juridica in toate domeniile majore ale dreptului. Cu o experienta vasta in domeniul litigiilor, putem construi o strategie in cadrul unui proces care sa asigure protejarea si promovarea intereselor clientilor nostri.

In domeniul nostru de expertiza intra litigii din toate ariile de drept, de la domeniul comercial si drept societar la dreptul muncii, dreptul administrativ si fiscal, proprietate intelectuala, domeniul imobiliar, achizitii publice, dreptul familiei, insolventa si faliment.

Oferim clientilor o evaluare a riscurilor asociate procesului, identificand si diminuand riscurile colaterale pe care le poate implica un litigiu. Daca promovarea unui litigiu nu este o optiune si este in detrimentul clientului, atunci cautam solutii extrajudiciare care sa corespunda intereselor clientului.

 

De asemenea, oferim clientilor asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor arbitrale atat la nivel national, cat si international.

Competenta noastra si experienta dobandita in domeniile litigiilor si arbitrajului vor oferi clientilor nostri asistenta juridica profesionala care le va proteja interesele in cadrul procedurilor judiciare si arbitrale.

Scroll to top